IniciNoticiesEducacióLA REGIDORIA DE JOVENTUT DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA OBRE DEMÀ 5 DE...

LA REGIDORIA DE JOVENTUT DE L’AJUNTAMENT DE TORDERA OBRE DEMÀ 5 DE JUNY EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ DEL CASAL D’ESTIU 2003 PER ALS NENS DE 3 A 12 ANYS.

Els nens d’entre 3 i 12 anys que vulguin inscriure’s al Casal d’estiu per aquesta temporada podran fer-ho a partir de demà dijous 5 de juny.
Aquest any el Casal romandrà obert des de l’1 de juliol al 8 d’agost, al parvulari de l’escola Ignasi Iglesias. Durant el matí, el Casal oferirà els seus serveis des de les 9 fins la 1 del migdia; i a la tarda, de les 4 a les 8.
Els preus del casal dependran del tipus de jornada que s’esculli. Així, durant el mes de juliol, el nen que s’hi estigui mitja jornada, ja sigui matí o tarda, haurà de pagar 66 euros; 60 euros per nen si s’inscriuen 2 germans, i 54 euros per nen si són 3. També al juliol, la jornada completa costarà 105 euros per nen, 93 per nen si són 2 germans, i 81 euros per nen si són 3.
Pel que fa al mes d’agost, el nen que vulgui estar-se al casal només mitja jornada haurà de pagar 17 euros. Si són 2 germans, 15’5 euros per nen, i si són 3, 14 euros per nen. I finalment, els que s’inscriguin per la jornada completa, hauran de pagar 27 euros si és un sol nen, 24 euros per nen si són 2 germans, i 21 euros per nen si són 3 germans.

El nombre de places d’aquesta temporada s’ha vist reduït a comparació de la temporada passada. Ens explica els motius i ens afegeix més dades, el coordinador de les colònies Enrique Navalpotro.

El període d’inscripció serà del 5 al 12 de juny, d’11 a 1 tots els dies, excepte els dimarts i dijous, que serà des de les 4 fins les 6 de la tarda. Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada fins a completar-se els grups. La plaça serà definitiva quan es presentin tots els documents sol·licitats, l’autorització paterna i quan es pagui la quota.

ÚLTIMES NOTÍCIES