IniciNoticiesSocietatL’AJUNTAMENT DE TORDERA INFORMA QUE S’HA OBERT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PER AL...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA INFORMA QUE S’HA OBERT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ PER AL PROGRAMA DE TURISME I TERMALISME ADREÇAT A PERSONES AMB DISCAPACITAT.

L’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Tordera ha informat que ja està obert el període d’inscripció per al Programa de Turisme i Termalisme adreçat a persones amb discapacitat.
L’objectiu d’aquest programa organitzat per la Confederació Coordinadora Estatal de Minusvàlids Físics és desenvolupar unes vacances normalitzades a llocs adequats que, pel seu entorn, permetin activitats d’oci i cultura. El programa estableix les vacances en diferents ciutats i balnearis de la geografia catalana i espanyola.
Les persones que optin a aquest programa han de ser majors de 16 anys i han d’acreditar un grau de discapacitat física igual o superior al 50 %. En casos especials també podrà accedir al Programa un acompanyant.
Per a més informació i tràmits de sol·licitud, cal adreçar-se a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera, a la plaça de la Concòrdia s/n, o bé trucar al telèfon 93 764 22 74.

ÚLTIMES NOTÍCIES