IniciNoticiesEntitatsEL TORDERENC ALBERT PRATS ÉS ESCOLLIT MEMBRE DE L’EXECUTIU DE LA JNC...

EL TORDERENC ALBERT PRATS ÉS ESCOLLIT MEMBRE DE L’EXECUTIU DE LA JNC DEL MARESME, EN UN ACTE CELEBRAT AL TEATRE CLAVÉ.

El malgratenc Jofre Serret, va ser reelegit divendres president comarcal de la JNC del Maresme. En un acte celebrat ahir a Tordera, també es van escollir els membres de l’executiva comarcal. Entre els nous integrants d’ aquesta junta, destaca la presència del torderenc, Albert Prats. El president i els membres de l’executiva comarcal van ser escollits per una àmplia majoria dels militants de les joventuts nacionalistes del Maresme. Jofre Serret, confia que a tots els municipis de la comarca tinguin un representant de les joventuts nacionalistes, després de les eleccions municipals.

Com dèiem, el torderenc Albert Prats va ser escollit membre de l’executiva comarcal. El jove es mostrava il·lusionat per treballar per Tordera i la comarca.

El president de la JNC a Tordera, Ivan Güell es mostrava divendres satisfet pel fet d’haver acollit l’assemblea comarcal, al nostre municipi. Ivan Güell assegurava estar content pel nomenament del membre local, Albert Prats com a representant comarcal.

En l’assemblea comarcal de la JNC, que es va celebrar al teatre clavé, també i van intervenir la senadora i cap de llista per Calella, Montserrat Candini, la vicepresidenta de la JNC, Marta Pascal i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, que van encoratjar els joves a continuar treballant per la comarca i Catalunya.