IniciNoticiesEntitatsEL CLUB PATÍ TORDERA PARTICIPARÀ AQUEST CAP DE SETMANA A LA COPA...

EL CLUB PATÍ TORDERA PARTICIPARÀ AQUEST CAP DE SETMANA A LA COPA DEL PRÍNCEP D’HOQUEI SOBRE PATINS. EL CLUB COMPTARÀ AMB EL SUPORT D’UN AUTOCAR PLE DE TORDERENCS PER ANIMAR L’EQUIP.

El club patí Tordera participa aquest cap de setmana en la cinquena edició de la Copa del Príncep. És la primera vegada que el conjunt torderenc disputa aquesta competició. La copa es juga a Pamplona, on el CP Tordera, SHUM Maçanet, CP Alcobendas i San Antonio de Pamplona lluitaran dissabte i diumenge per fer-se amb aquest títol. Els enfrontaments estan per decidir ja que no serà fins avui que es sortejaran les semifinals. Aquestes semifinals seran dissabte a les 6 i a les 8 de la tarda, mentre que la final serà diumenge a les 12 del migdia. El tècnic torderenc, Xavier Albet, comentava que no té cap preferència en semifinals ja que al tractar-se d’una eliminatòria a partit únic tots els rivals són complicats.

L’entrenador del Tordera assegura que l’equip afronta la competició amb molta il·lusió.

El Tordera comptarà amb un bon munt d’aficionats, ja que s’ha aconseguit omplir un autobús per acompanyar l’equip a Pamplona. El president del Club Patí Tordera, Ramon Viñolas es mostra il·lusionat amb el torneig i explica que l’expedició torderenca sortirà demà a primera hora del matí.

Entre el grup d’aficionats, hi haurà el company de l’emissora, Joan Martin que viatjarà amb la delegació torderenca per donar tota l’informació sobre el desenvolupament del torneig a través de Ràdio Tordera.