IniciNoticiesCulturaL’ESTRENA DEL CICLE AINDA I EL CONCERT DE VICTOR MANUEL SÓN LES...

L’ESTRENA DEL CICLE AINDA I EL CONCERT DE VICTOR MANUEL SÓN LES PROPOSTES DEL TEATRE CLAVÉ PER AQUEST CAP DE SETMANA.

El teatre clavé presenta aquest cap de setmana dues propostes ben diferents dins la programació estable. Aquesta nit, s’estrena el cicle Ainda amb la projecció de la pel·lícula Neds de Peter Mullan. El cicle està dirigit, principalment, a un públic jove. La pel·lícula narra l’història del recorregut d’un jove que passa de ser un nen premiat a l’escola a un delinqüent adolescent. La novetat d’aquest cicle Ainda, és que després de la pel·lícula s’obrirà un nou espai de trobada, en el mateix teatre, com a tast artístic, on aquest divendres es projectaran curtmetratges, i es farà un espectacle de clowns. El director del teatre clavé Josep Navarro ens explica aquesta nova experiència social i cultural.

El preu per els usuaris del carnet Ainda serà de 2 euros i per el públic general 5 euros. L’estrena del cicle ainda serà a les 10 del vespre. D’altra Banda, aquest diumenge el Teatre Clavé acollirà la primera actuació que el cantant Victor Manuel farà aquest any a Catalunya, després que el 2010 portés la gira a Sant Cugat, Castelldefels i Badalona. El concert de Víctor Manuel serà el proper diumenge 6 de febrer a les 7 de la tarda.

Conegut per ser la parella musical d’Ana Belén, a “Vivir para cantarlo” Víctor Manuel actua en solitari en un concert on només la música i la paraula en són les protagonistes.

Les entrades anticipades per les dues propostes del cap de setmana es poden reservar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72