IniciNoticiesEducacióL’AJUNTAMENT DE TORDERA ORGANITZARÀ PELS PROPERS MESOS DE JULIOL I AGOST TALLERS...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA ORGANITZARÀ PELS PROPERS MESOS DE JULIOL I AGOST TALLERS D’ESTIU ADREÇATS A JOVES DE 13 A 16 ANYS.

L’Ajuntament de Tordera té previst organitzar pels mesos de juliol i agost tallers d’estiu per a joves de 13 a 16 anys. Aquests tallers pretenen crear un espai lúdic i creatiu com alternativa per als joves, atès que el casal d’estiu només acull joves de fins a 12 anys.
El contingut dels tallers s’ha realitzat en funció del resultat d’unes enquestes realitzades als alumnes de l’IES Lluís Companys, i les temàtiques escollides són d’una banda la creació de pàgines web, que es farà de l’1 al 31 de juliol al mateix institut, dimarts i dijous de 5 a 7 del vespre; d’altra banda el món de la ràdio, que tindrà lloc, del 2 de juliol al 13 d’agost, els dilluns, dimecres i divendres de 5 a 2/4 de 7 del vespre a Ràdio Tordera; d’altra banda el jovent podrà escollir també el taller de percussió, que serà del 7 al 23 de juliol els dilluns i dimecres de 7 a 9 del vespre al Teatre Clavé; podran optar també pels tallers de dansa creativa, també al Teatre Clavé, de dilluns a divendres al migdia, i des del 7 al 18 de juliol. Finalment també podran optar pel taller d’skateboard, els dimarts i dijous des del 8 al 24 de juliol, a partir de 2/4 de 7 i fins les 8 del vespre, a la pista de monopatins del Parc de la Sardana.
Les inscripcions per als tallers per joves es podran fer els dies 25, 26 i 27 de juny al Servei d’Informació Juvenil de Tordera (Pl. Concòrdia s/n) de 9 a 13 h del migdia. El preu de cada taller serà de 30 eurus i les places són limitades.
Els tallers d’estiu per a joves estan organitzats per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, l’Organisme Autònom de Serveis Comunitaris, reben la col·laboració de la Fundació Teatre Clavé i Ràdio Tordera i el suport d’Ample 24, Xauxa i l’IES Lluís Companys.

ÚLTIMES NOTÍCIES