IniciNoticiesPolíticaL’AJUNTAMENT DE TORDERA, UNIÓ DE PAGESOS, GENERALITAT I ELS AFECTATS PER LES...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA, UNIÓ DE PAGESOS, GENERALITAT I ELS AFECTATS PER LES EXPROPIACIONS DE LA CARRETERA GI-600 SIGNEN UN CONVENI PER TAL QUE ES PUGUIN INICIAR ELS TREBALLS.

Els propietaris afectats per les expropiacions de la carretera de Tordera a Blanes, Gi-600, l’ajuntament de Tordera, Unió de pagesos i la generalitat, van signar ahir un conveni per tal que es puguin iniciar els treballs. Així el conveni preveia l’afectació dels terrenys i els sistemes de pagament. Avui començarà el llarg treball de negociació per la redacció de les actes d’ocupació on es conegui els diners que percebran cada afectat. Les dates assenyalades per aquesta feina són avui, el 25 i 26 de juny. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va mostrar-se ahir satisfet pel conveni però va avisar que encara s’ha de treballar molt pels interessos dels afectats torderencs.

Els primers treballs de condicionament de la carretera ja s’han iniciat, però el gruix de les obres es realitzarà a la tardor, segons va anunciar el mateix alcalde.

ÚLTIMES NOTÍCIES