IniciNoticiesCulturaNEIX AL MARESME “LA CANYA”, UNA NOVA REVISTA PER A JOVES. LA...

NEIX AL MARESME “LA CANYA”, UNA NOVA REVISTA PER A JOVES. LA PRIMERA TIRADA DE “LA CANYA” SERÀ DE 10.000 EXEMPLARS I ES REPARTIRÀ PER TOTS ELS POBLES DE LA COMARCA, DES DE MONTGAT FINS A TORDERA.


Un grup de joves de diversos pobles del Maresme, que constitueixen l’anomenada Associació Cultural de Comunicació Jove del Maresme, han donat vida a “La Canya”, una nova revista per a joves.
La part principal d’aquesta publicació la constitueix l’agenda, que inclou les principals activitats culturals i lúdiques del Maresme. A més, també s’hi poden trobar seccions d’actualitat, com el tema del mes o l’entrevista, d’opinió, d’humor, entre d’altres. Tal i com explica, Francesc Ponsa, coordinadora de la revista.

La revista està feta íntegrament per joves del maresme que treballen de manera desinteressada per aquest projecte comú. Els objectius principals de l’associació cultural són dinamitzar el teixit associatiu juvenil i potenciar-lo, cobrir un espai comunicatiu fins ara inexistent i crear debat i opinió pública.
Francesc Ponsa, recorda que a partir d’ara, la nova revista sortirà un cop al mes i es pot trobar a diversos establiments comercials, bars, restaurants, biblioteques i també a diversos punts d’informació juvenil del Maresme.

El coordinador de la revista, ha fet una crida als joves de l’alt maresme i de Tordera, per tal que participin en la seva elaboració.

“La Canya”, que ja és al carrer des de principis d’aquest mes de juny, és una nova publicació gratuïta que neix amb la voluntat de recollir tota la informació cultural del Maresme, i, especialment, la que pugui ser d’interès per als joves.

ÚLTIMES NOTÍCIES