IniciNoticiesPolíticaTORDERA OBRE QUINZE EXPEDIENTS SANCIONADORS PER OBRES ATURADES AL NUCLI URBÀ.

TORDERA OBRE QUINZE EXPEDIENTS SANCIONADORS PER OBRES ATURADES AL NUCLI URBÀ.

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tordera ha obert quinze expedients sancionadors a les empreses promotores i constructores que han deixat obres aturades, abandonades o solars sense edificar a tot el nucli urbà.

Els expedients requereixen a les empreses instal·lar els tancaments de seguretat al perímetre de l’obra, deixant habilitat un pas segur per als vianants, retirar els quadres provisionals de serveis i el material de construcció de la via pública i la retirada de les grues que no garanteixen el seu manteniment, així com en els solars sense edificar, que es demana que es tanquin adequadament i es garanteixi la neteja per qüestions de salubritat dels veïns. Amb tot, la regidora d’ urbanisme, Rosa Salarichs ha assenyalat que es tracta d’un procés lent ja que moltes empreses promotores han desaparegut o s’han dissolt.

Pel que fa als solars sense edificar i obres aturades, s’ha resolt favorablement dos d’aquests expedients, garantint la seguretat per a tots els vianants i deixant una imatge molt més agradable a la vista. Escoltem la regidora Rosa Salarichs.

Dels cinc expedients oberts en matèria de grues, un d’ells ha quedat resolt recentment amb la retirada de la primera grua. Tot i això, la regidora confia que properament es resolguin la resta d’expedients.