IniciNoticiesCulturaEL CASAL DE JOVES ESTRENA PROGRAMACIÓ D’ HIVERN AMB NOUS TALLERS DE...

EL CASAL DE JOVES ESTRENA PROGRAMACIÓ D’ HIVERN AMB NOUS TALLERS DE CUINA, INICIACIÓ A LA GUITARRA O UN DE CAJÓN DE FLAMENC.

Un taller de cuina, un d’iniciació a la guitarra, un de “cajón” flamenc o un taller de reparació de bicicletes són algunes de les noves propostes que s’inclouen a la programació d’aquesta temporada al Casal de joves. La dinamitzadora juvenil, Carme Lopez assegura que s’ han mantingut el format de les activitats.

Com en programacions anteriors es mantenen activitats que funcionen amb èxit com ara el taller de dansa del vendre, el ioga, el taller de grafittis o el de xapes.
La programació del Casal de Joves comptarà també aquests mesos amb tallers de hip-hop, una lliga de futbol sala, una excursió amb bicicleta, tornejos de jocs de taula i vídeoconsoles, xerrades i el joc del trivialjoves que aquest trimestre es dedicarà a les drogues. Escoltem Carme Lopez.

La programació d’hivern del Casal de Joves es completarà amb un monogràfic de lleure i un curs de premonitors d’activitats infantils i juvenils (els dies 28 de febrer, 1 i 2 de març, de 9 h a 13 h). A banda de les activitats pròpies de cada temporada, el Casal ofereix diàriament els serveis de borsa d’habitatge jove, accés i connexió gratuïta a internet, punt d’informació i assessorament juvenil i els bucs d’assaig musical.