IniciNoticiesCulturaELS REIS MAGS D’ORIENT VISITARAN AVUI A TOTS ELS NENS I NENES...

ELS REIS MAGS D’ORIENT VISITARAN AVUI A TOTS ELS NENS I NENES DE TORDERA.

La Comissió de Festes ja té a punt les carrosses per donar la benvinguda als Reis Mags de l’Orient que visitaran tots els nens i nenes de Tordera la nit del proper 5 de gener. Els Reis arriben a Tordera carregats de regals i amb 650 quilos de caramels que es repartiran durant el recorregut reial. La regidora de festes, Maria Angels Cayro explica que tot està a punt per la cavalcada.

La sortida de la cavalcada serà a dos quarts de 6 des de Can Verdalet en direcció Sant Pere per passar pels carrers Ramon Llull, av. de la Costa Brava, Avinguda Montseny i carretera Gi521. Des d’aquest punt la cavalcada enllaçarà amb el carrer de Puigvert, plaça de Lluís Companys, carrer de Joan Maragall i avinguda Fibracolor. Des d’aquest carrer la cavalcada s’enfilarà pel carrer d’Aragó fins arribar al carrer de Girona, seguirà per la prolongació del carrer Aragó fins al carrer d’Immaculada i baixarà pel camí de Mas Martí fins al Camí Ral per seguir pels carrers Sant Ramon i Ciutadans i arribar, finalment, a la plaça de l’Església sobre les 8 del vespre. Maria Angels Cayro explica que les carrosses estan preparades per acollir els reis d’ orient.

En aquest punt es farà la salutació per als nens i nenes des del balcó de l’Ajuntament i s’atendrà els més petits a l’interior de l’Església on també es farà l’Adoració.