IniciNoticiesCulturaLA MOSTRA LITERARIA DEL MARESME PREMIA EL TREBALL DE LA TORDERENCA ALICIA...

LA MOSTRA LITERARIA DEL MARESME PREMIA EL TREBALL DE LA TORDERENCA ALICIA FOLGARONA, EN UN ACTE CELEBRAT DIUMENGE A VILASSAR DE MAR.

La torderenca, Alicia Folgarona va ser guardonada diumenge passat al lliurament de premis de la Mostra Literària del Maresme, que es va celebrar a Vilassar de Mar.

Alicia Folguarona, va aconseguir el primer premi en la modalitat de prosa en el grup C amb el text “Diatriba”. El regidor de Cultura de l’ajuntament de Tordera, Josep Llorens mostrava la seva satisfacció per la trajectòria, en els darrers anys, dels escriptors torderencs en el concurs.

A la Mostra Literària del Maresme hi participen els diferents treballs que es presenten des d’arreu dels pobles de la comarca. En el cas de Tordera, l’Ajuntament presenta a la mostra comarcal els treballs guanyadors al Concurs Literari Premis Sant Jordi. Precisament, el regidor Josep Llorens destaca l’importància de potenciar la cultura entre els ciutadans del municipi.

L’espill del desig, de Maria Isabel Gual i Garcia, de Vilassar de Mar, en prosa, i Limitació del foc, de David Pedrals, de Sant Andreu de Llavaneres, en poesia, van ser els guanyadors en categoria de més de 26 anys de la XXVII Mostra Literària del Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES