IniciNoticiesEducacióAQUEST DIMECRES I DIJOUS ES PROMOU UN CURS DE GESTIÓ I DINAMITZACIÓ...

AQUEST DIMECRES I DIJOUS ES PROMOU UN CURS DE GESTIÓ I DINAMITZACIÓ DE JUNTES D’AMPA DE NOVA CREACIÓ.

La regidoria d’Ensenyament i el Consell Escolar Municipal organitzen els dies 24 i 25 de novembre un curs de gestió i dinamització de juntes d’AMPA, adreçat especialment a juntes d’AMPA de nova creació.

Amb aquest curs, que promou la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, es pretén reflexionar sobre el paper dels pares i mares en el centre educatiu i el paper dinamitzador de l’AMPA en la vida dels centres. També es vol ajudar a millorar l’estructura organitzativa i la gestió de la Junta de l’AMPA en els àmbits legals i administratius. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro explica que el curs arriba a través d’una subvenció de la diputació de Barcelona.

Amb el curs es donaran pautes i orientacions pràctiques per millorar el grau d’implantació de l’AMPA en el centre i millorar els processos de participació. Els continguts del curs tractaran tres temàtiques:  l’organització i l’administració de l’AMPA, els aspectes legals, i la dinamització i participació de l’associacionisme. Escoltem Maria Angels Cayro.

El curs tindrà lloc a la biblioteca, el 24 i 25 de novembre, de 18:00h a 19:30h. Les inscripcions per assistir al primer curs es poden formalitzar a l’Oficina de Serveis Personals (Pl. Concòrdia s/n) i les places seran limitades. El curs de gestió i dinamització de juntes d’AMPA de nova creació és el primer de d’una sèrie de tres cursos. El segon curs tractarà l’actualització, per aprofundir en temes de la LEC, el Consell Escolar del Centre i la millora del rendiment escolar. El tercer curs serà de consultoria per tractar temes monogràfics en profunditat. Aquesta activitat de suport a la funció educativa de les famílies està subvencionada per l’Àrea d’Educació de la Diputació de Barcelona dins del programa Pla de Concertació XBMQ 2008-2011.

ÚLTIMES NOTÍCIES