IniciNoticiesRegidoriesLA BRIGADA MUNICIPAL COMENÇA ELS TREBALLS D'ADEQUACIÓ DE "LA CASA DELS INFANTS"...

LA BRIGADA MUNICIPAL COMENÇA ELS TREBALLS D’ADEQUACIÓ DE “LA CASA DELS INFANTS” SITUADA AL CARRER SANTIAGO RUSIÑOL I QUE S’INICIARÀ AQUEST OCTUBRE.

La brigada municipal ha començat aquesta setmana els treballs d’adequació de “La Casa dels Infants” adreçat a nens i nenes de 1 i 2 anys. El nou servei es posarà en funcionament durant el mes d’octubre i l’horari serà de dilluns a divendres de 9 a 1 del migdia.
Amb aquest nou servei es pretén donar sortida a la problemàtica generada fa uns mesos per la manca de places en l’escola bressol. D’aquesta manera, tot i tractar-se d’un ensenyament no obligatori, “la Casa dels Infants” permetrà els pares compaginar la vida laboral amb la familiar. “La Casa dels Infants” s’ubicarà provisionalment a les instal·lacions d’El Niu del Xot, al carrer de Santiago Rusiñol. Per aquest motiu, la regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Tordera, Maria Angels Cayro, ha explicat que s’esta treballant des d’aquesta setmana en l’adequació de l’espai per adaptar-lo a les condicions i a les necessitats dels nens i nenes d’aquesta franja d’edat.

Per altra banda, els Serveis Tècnics de l’Ajuntament estan treballant en el projecte de construcció d’una Llar d’Infants Municipal de cara al proper curs escolar.
L’objectiu de la nova Llar Municipal serà donar una solució transitòria a la manca de places i d’espai abans no es construeixi la nova escola pública, prevista segons el Departament d’Ensenyament de la Generalitat per al curs 2005/2006. Per a la construcció de la Llar d’Infants els serveis tècnics de l’Ajuntament ja treballen en la cerca de terrenys on ubicar-la i en la sol·licitud de subvencions a administracions superiors per fer front al cost del projecte. L’Ajuntament de Tordera, ha rebut una demanda d’inscripció de 39 nens, una xifra que supera les perspectives del govern.
A partir d’aquest moment, l’Àrea de Serveis Personals, atenent l’ordre de preinscripció, informarà els pares sobre els horaris i el període d’inscripció del nou servei, la quota mensual i la documentació que caldrà portar en el moment de formalitzar la inscripció definitiva.

ÚLTIMES NOTÍCIES