IniciNoticiesSocietatEls Mossos tenen una investigació oberta per aclarir les causes de l'accident...

Els Mossos tenen una investigació oberta per aclarir les causes de l’accident d’autobús que va deixar ahir 47 ferits a la C-32 a Tordera

La via a reobert la circulació aquesta mitjanit després de 15 hores tallada

Els Mossos d’Esquadra investiguen les causes de l’accident d’ahir al matí a la C-32 a Tordera, en què un autobús es va encastar a l’entrada d’un túnel i ha mantingut l’autopista tallada durant 15 hores. 

L’autobús duia 46 treballadors d’Inditex entre la plaça de Tetuan de Barcelona i el centre logístic de l’empresa a Tordera quan, poc abans de tres quarts de nou del matí d’ahir, va perdre el control a la boca d’un túnel de la C-32  entre Pineda de Mar i Tordera.

El vehicle es va enfilar pel talús lateral de la via i va quedar encastat a la boca del túnel de la C-32. De moment, la policia no ha fet pública cap hipòtesi i no està clar si l’accident s’ha pogut produir per factors humans o mecànics. Escoltem el director del Servei Català del Trànsit, Ramon Lamiel.

Lamiel causes accident

“s’està recollint tota la informació per conèixer les causes”

Malgrat l’espectacularitat de l’accident, no es van lamentar víctimes mortals, però els 46 passatgers i el conductor del vehicle van quedar ferits de diversa consideració i van ser atesos pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Segons l’últim balanç del Departament de Salut, hi ha 3 passatgers de l’autobús ferits greus, entre els quals una noia de 28 anys amb una lesió medul·lar greu a qui han traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron en helicòpter.

Aquest dimarts al vespre també hi havia ingressades en diferents centres hospitalaris una vintena de persones,entre viatgers i el mateix conductor de l’autobús, de l’empresa Monbus. 

El bus accidentat feia la ruta des de la plaça Tetuan de Barcelona fins a les instal·lacions del grup a Tordera, concretament a les oficines i instal·lacions logístiques de les marques Massimo Dutti, Bershka, Oysho i Lefties.

Inditex ha indicat en un comunicat que està fent un “seguiment individualitzat” de la situació dels treballadors afectats i ha posat a la seva disposició mesures de suport i acompanyament, també per a les famílies.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES