IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana Mas Móra s’omple de futbol sala amb el...

Aquest cap de setmana Mas Móra s’omple de futbol sala amb el torneig organitzat per Futmas Tournaments

Demà es disputaran els partits de la categoria A+ durant tot el dia, amb una competició per a majors de 18 anys o nascuts al 2006. Diumenge serà el torn per a tres categories d’infants

De la mà de “Futmas tournaments” aquest cap de setmana, la pista poliesportiva de la urbanització de Mas Móra acollirà la tercera edició de torneig de futbol sala. Demà es disputaran els partits de la categoria A+, durant tot el dia, amb una competició per a majors de 18 anys o nascuts al 2006. Diumenge serà el torn per a tres categories d’infants: A (2007-2009), B (2010-2012) i C (2013-2015). La Sandra Ortega, organitzadora del torneig, comentava que aquest any es recuperen les normes habituals del futbol sala i que només han deixat una norma del format Kings League.

L’esdeveniment també disposarà de servei de bar, piscina, animació i entrevistes als protagonistes. A més, tots els premis, sortejos i refrigeris seran de col·laboradors torderencs que per aquesta tercera edició han volgut col·laborar amb el torneig.

Cal recordar que històricament a la urbanització de Mas Móra ja s’havien celebrat tornejos de futbol sala durant la Festa Major d’estiu i que els últims guanyadors de fa 20 anys van ser els guanyadors de les dues anteriors edicions. Sandra Ortega apuntava que els hi fa molta il·lusió que aquest equip continuïn participant en el torneig i com a novetat també han incorporat un partit amistós de categoria femenina.

“És únic perquè tota la gent de Mas Mora participa del torneig”

Aviat a les xarxes socials també desvetllaran altres torneigs que estan preparant per aquest estiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES