IniciNoticiesRegidoriesOberta la convocatòria per la creació de 14 places per la brigada...

Oberta la convocatòria per la creació de 14 places per la brigada jove durant els mesos d’estiu

El joves interessats poden presentar sol·licitud fins al 22 de maig

L’Ajuntament de Tordera impulsa un any més l’aposta per a la formació i la inserció laboral juvenil, amb la publicació de la convocatòria de selecció per a la Brigada Jove 2024. Fins al dimecres 22 de maig es podran presentar les sol·licituds. 

Es tracta d’una oferta laboral de 14 places adreçada a joves d’entre 16 i 19 anys, en règim laboral temporal per dos mesos (8 places juliol i 6 agost). Aquesta convocatòria vol possibilitar l’accés a l’ocupació dels joves amb la voluntat que durant el període de vacances s’iniciïn en el món laboral i percebin uns ingressos. Enguany també es reserven 2 llocs de treball per a les persones que acreditin un grau de discapacitat igual o superior al 33%. 

Els catorze llocs de treball es distribuiran de la següent manera: 4 places al departament de brigada d’obres i serveis, 2 per medi ambient i 2 al departament de serveis personals pel mes de juliol. 4 places al departament de brigada d’obres i serveis i 2 per medi ambient places més pel mes d’agost, amb una jornada laboral de 20 hores setmanals. La regidora d’educació ambient, Nàdia Cantero explica per Ràdio Tordera que les places del seu àmbit es destinaran a fer campanya a favor del reciclatge a les illes de contenidors.

Brigada jove medi ambient

“és bo que continuem treballant en la línia de fomentar el reciclatge”

Durant tot aquest període el personal de l’Ajuntament assessorarà als joves sobre les tasques a realitzar i en supervisarà els resultats amb l’objectiu d’assegurar l’aprofitament formatiu del projecte i el creixement personal dels joves treballadors.

El personal de l’Ajuntament realitzarà aquesta tasca de seguiment independentment del departament o àrea al qual estigui adscrit perquè la brigada jove aspira a la màxima transversalitat possible. El projecte i el seguiment d’aquest el coordinaran els departaments d’Ocupació i Joventut.

Les sol·licituds per formar part del procés de selecció s’hauran de presentar de manera telemàtica mitjançant instància genèrica adjuntant la documentació que es requereix a les bases (Sol·licitud normalitzada, currículum, fotocòpia del DNI i documents que acreditin la formació requerida). Es podran presentar fins al 22 de maig del 2024

La convocatòria de la Brigada Jove compta amb el suport de la Direcció General de Joventut i de la Diputació de Barcelona. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES