IniciNoticiesSalutProfessionals d’infermeria participen en un estudi per conèixer la incidència real de...

Professionals d’infermeria participen en un estudi per conèixer la incidència real de les caigudes entre els pacients hospitalitzats

Participen a l’estudi professionals de Calella i Blanes

Un total de 13 professionals d’infermeria i tècnics de cures auxiliars d’infermeria (TCAI) de les unitats d’hospitalització de Calella i Blanes participen en un estudi d’àmbit nacional multicèntric que té per objectiu principal conèixer la freqüentació de caigudes en els diferents centres hospitalaris de tot l’estat. Segons l’informe sobre notificacions de seguretat del pacient a hospitalització d’aguts del Departament de Salut del 2022, el 28% dels incidents notificats són caigudes. En el cas de la Corporació, la recollida de dades s’està portant a terme en diferents unitats d’hospitalització.

Amb aquesta iniciativa, liderada per infermeres, es vol conèixer la incidència real de les caigudes entre els pacients hospitalitzats i els factors que influeixen en aquests incidents, així com la despesa sanitària que representen per poder dissenyar estratègies nacionals de prevenció que ajudin a disminuir aquests fets i les conseqüències que se’n deriven per a la salut de les persones afectades.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.