IniciNoticiesEsportsEl CPTordera guanya a Galícia, el Futsal Tordera es col·loca líder i...

El CPTordera guanya a Galícia, el Futsal Tordera es col·loca líder i el CFTordera suma un punt

És el balanç dels 3 partits dels primers equips de Tordera que han jugat aquest cap de setmana. El CPTordera es va retrobar amb la victòria a la pista de l’Ordes (1-4), el Futsal Tordera es va imposar a casa al Maçanet Futsal (4-1) i el CFTordera no va poder passar de l’empat a 2 al camp del Palafrugell

Els 3 primers equips de Tordera que han disputat partits aquest cap de setmana han sumat punts. 2 victòries del CPTordera i el Futsal Tordera, i un empat del CFTordera. En hoquei patins, els torderencs van disputar la penúltima jornada a l’OK Lliga Plata Nord a la pista de l’Ordes, a Galícia. Partit on cap dels dos conjunts es jugava res, el CPTordera ja amb la permanència assegurada i l’Ordes sabent que ja era equip descendit. Tot i això, el duel va ser molt interessant, duel on el Tordera va jugar sense pressió, va ser superior i va recuperar les bones sensacions. En línies defensives va estar molt sòlid i també va generar moltes ocasions de gol, igual que els locals, però el CPTordera va ser més efectiu. 1 a 4 on cal destacar l’estrena golejadora amb el primer equip i a la competició dels joves Natxo Fernández i Marc Vila, que es van sumar als gols d’Eric Elias i Pablo Torres. 3 punts molt importants que també serveixen per superar al Dominicos a la classificació i col·locar-se en novena posició. Precisament, l’equip gallec serà el darrer rival dels torderencs aquesta temporada que es tancarà dissabte al Parroquial.

En futbol sala, el conjunt torderenc s’ha situat líder de segona catalana en superar a casa al Maçanet Futsal per 4 a 1 i gràcies a l’empat del Vilafant, que anava primer. El Futsal Tordera va fer els deures amb contundència amb dos gols de Rafael Rodríguez, en els primers 7 minuts de joc. Després del gol dels visitants, Albino Sierra i Zakaria Rouimi van sentenciar l’enfrontament. Queden 4 jornades per acabar el campionat i el Futsal Tordera depèn d’ell mateix per aconseguir el títol de lliga, està primer i Caldes de Malavella i Vilafant empatats a punts ocupant la segona i tercera posició. Finalment, el CFTordera no va poder passar de l’empat a 2 al camp del Palafrugell. Malgrat que el conjunt groc i vermell va arribar a anar amb un avantatge de 0 a 2 en el marcador gràcies als gols de Raul Fernández i Alex Sánchez i en 3 minuts els locals van aconseguir 2 gols consecutius per empatar el partit. El CFTordera va tenir la victòria a tocar en els últims minuts amb un jugador, però no va poder sumar els 3 punts. Ara ja pràcticament l’equip està descendit.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.