IniciNoticiesRàdio TorderaRàdio Tordera prepara una programació especial en motiu de la diada de...

Ràdio Tordera prepara una programació especial en motiu de la diada de Sant Jordi

Durant el matí es faran els programes en directe en un estand a la fira de Sant Jordi

Ràdio Tordera prepara demà una programació especial en motiu de la diada de Sant Jordi.

Farem ràdio al carrer des de la fira  amb els protagonistes locals de la diada amb la instal·lació d’una carpa al recinte i emissió d’una programació especial amb tertúlia i entrevistes.

Els serveis informatius faran un especial seguiment informatiu de la jornada tant en antena com a les xarxes socials de l’emissora. El Tordera en directa copsarà l’ambient de la diada entre la ciutadania. El magazine dels matins Ara i aquí realitzarà una edició especial des de la fira de Sant Jordi.

A la tarda, el magazine territorial Ona Maresme es volca en la jornada amb connexions en directe des de cada poble participant. També tindrem una edició especial del programa temps era temps es centra en la pel·lícula catalana Sant Jordi.  El programa sardanístic la Particel·la seleccionarà aquell dia sardanes relacionades amb el patró de Catalunya i l’espai musical La tornada farà una recerca entre l’audiència per escollir la millor cançó en català.

Durant tot el dia es procurarà que la majoria de cançons siguin en català i altres programes emesos dies abans i després de la diada també inclouran referències a la diada.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES