IniciNoticiesEsportsEl Club Futbol Tordera torna a guanyar

El Club Futbol Tordera torna a guanyar

Després de 19 jornades van guanyar al municipal d’esports a la Marca de l’Ham per 4 a 1 amb un hat-trick d’Alex Sánchez

Primera victòria de la segona volta. Primera victòria del 2024. El CFTordera va tornar a sumar 3 punts a segona catalana després de 19 jornades. En una de les temporades molt complicades que els ha tocat viure als torderencs, dissabte es va retrobar amb la victòria amb un espectacle futbolístic al municipal d’esports. En les últimes 3 jornades venien de remuntar un 4 a 1 al Bellcaire, d’un 1 a 2 contra els líders (fent un molt bon partit) i d’un 5 a 4 contra La Jonquera. Finalment, contra la Marca de l’Ham es va reflectir de principi a final el bon joc que ha implementat Guillem Ferrer. Un gran partit del CFTordera que va anul·lar a la Marca de l’Ham que segons el seu entrenador “perseguien ombres”. Això denota el bon partit en línies generals que van fer els torderencs.

Al minut 1 de joc, el capità Pitu ja obria la llauna i al 19, Alex Sánchez començava el seu festival de gols aconseguint el 2 a 0 de penal. Abans del descans, els visitants retallaven distàncies en el marcador, també des del punt de penal (2-1). A la segona part, el Tordera va seguir dominant i sent superior al Marca de l’Ham i Alex Sánchez va arrodonir el seu hat-trick amb 2 gols més per tancar el partit amb el definitiu 4 a 1. Després del partit l’entrenador torderenc, Guillem Ferrer, es mostrava molt content per la victòria i per la gran feina que estan fent els jugadors.

guillem ferrer

“dijous ja es veia que sortiria bé el plantejament de joc”

Tot i que el CFTordera ocupi l’última posició de la lliga i el més probable és que baixi de categoria, l’objectiu de les 7 jornades que queden és acabar amb bones sensacions.

Altres resultats de la jornada:

El CPTordera ha certificat la permanència un any més a l’OK Lliga Plata després de les derrotes d’Ordes i Lubians. Els torderencs van empatar a 3 al Parroquial contra el Manlleu.

El sènior masculí del CEEB Tordera va perdre dissabte contra el Villassar de Dalt (59-67) i va guanyar diumenge per 77 a 56 contra el Sant Gregori.

El Futsal Tordera va guanyar a casa al Mollet per 5 a 2.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES