IniciNoticiesEntitatsEl Foto Club Tordera impulsa un curs d’edició amb Intel·ligència Artificial

El Foto Club Tordera impulsa un curs d’edició amb Intel·ligència Artificial

L’objectiu és millorar fotografies a través de la IA donant eines digitals a tots els alumnes del taller

El Foto Club Tordera impulsarà el pròxim 20 d’abril un curs d’edició amb Intel·ligència Artificial (IA) al seu local (C/Aragó, 11). L’objectiu és millorar fotografies a través de la IA donant eines a tots els alumnes del taller i, alhora, allunyar-se del pensament que la IA només serveix per crear fotos falses. Xavi Llop és president del Foto Club Tordera.

Curs IA 1

“L’objectiu és veure com ajudar-te de les eines de la IA per editar fotografies” 

El curs anirà a càrrec de l’editor Hugo Rodríguez i els preus seran de 55€ pels socis i 70€ pels que no ho siguin. Serà un taller intensiu de vuit hores en total (de 9:00h a 13:00h i de 15:00h a 19:00h, amb pauses cada dues hores) i hi haurà un dinar amb preu de 20,5€ per qui vulgui. Llop destaca que és la primera vegada que l’entitat s’endinsa tant en la IA i que serà una grata sorpresa pels inscrits.

Curs IA 2

“Quedaran amb la boca oberta”

Alguns exemples del que es podrà fer en aquest curs serà corregir una cara amb els ulls tancats, retocar aspectes com el cel o un paisatge, o treure acne d’un rostre. Es pot apuntar qui vulgui i no es requereix experiència prèvia, tot i que només serà apte per a majors de 16 anys. Avui és l’últim dia per inscriure’s. Malgrat tot, si algú supera el límit de temps pot contactar amb l’entitat a través del correu electrònic fotoclubtordera@gmail.com.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES