IniciNoticiesEsportsSegueix el camí del CEEB Tordera Uni Girona a Lliga Femenina 2

Segueix el camí del CEEB Tordera Uni Girona a Lliga Femenina 2

Tot i les dificultats i la manca de recursos, el conjunt torderenc s’ha guanyat ser l’equip revelació de la temporada aconseguint bons resultats i la permanència a la categoria

Els equips de LF2 es rendeixen davant el CEEB Tordera Uni Girona. En el seu primer any a la categoria estatal, el conjunt torderenc s’ha guanyat ser l’equip revelació de la temporada aconseguint bons resultats i la permanència 4 jornades abans de finalitzar la lliga. Segons l’entrenador Marc Delemus un any d’aprenentatge.

Delemus final lliga 1

Delemus posava en valor el que ha aconseguit l’equip amb pocs recursos.

Delemus final lliga 2

“és una de les millors experiències portant un equip en tota la meva carrera”

Aquest cap de setmana es va disputar l’última jornada i l’equip torderenc va tancar la lliga igual com la va començar: amb victòria. De fet, són les dues úniques victòries que ha sumat a domicili, ja que el Tordera s’ha mostrat molt sòlid i còmode a casa, però l’assignatura pendent o que més ha costat al llarg de tota la temporada ha sigut guanyar fora de casa. La capitana de l’equip torderenc, Marina Serra, es mostrava molt contenta per acabar la lliga aconseguint les 10 victòries que s’havien marcat a l’inici.

Marina Serra final lliga

Ara les jugadores i el cos tècnic es prendran unes setmanes per descansar, ja que des de l’octubre no s’ha aturat la competició. Marc Delemus compartia que espera que aviat es defineixi l’acord entre el CEEB Tordera i l’Uni Girona.

Delemus final lliga 3

“un dels aspectes que ha de millorar el club és afinar una mica més aquesta vinculació i quin suport pot tenir”

La vinculació es renova d’any en any. Un cop aquesta feina de despatxos estigui definida, es començarà a treballar en l’estructura de l’equip de cara la temporada que ve.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES