IniciNoticiesSocietatEl Parc del Montnegre i el Corredor ofereixen rutes teatralitzades inclusives

El Parc del Montnegre i el Corredor ofereixen rutes teatralitzades inclusives

De la mà de personatges singulars, la ruta «Camins» explora, en diferents parades, els cincs sentits (vista, tacte, oïda, gust i olfacte) i està adreçada a tos els públics.

El parc del Montnegre i el corredor prepara per demà dissabte 13 d’abril li primera ruta teatralitzada inclusiva.

Les visites teatralitzades a espais naturals protegits, impulsades per la diputació de Barcelona volen donar vida al patrimoni natural, cultural i etnogràfic i permeten descobrir-ne els orígens i l’evolució d’una manera amena, associada a un record agradable o sentit, elements que reforcen la vinculació afectiva amb l’espai i motiven una actitud de respecte i estima. 

Per això, les rutes teatralitzades faciliten l’accés i la participació de tots els públics i ofereixen recursos de suport a l’accessibilitat en el cas que es requereixin, com són el servei d’interpretació en llengua de signes catalana (LSC), l’audiodescripció per a persones cegues, barres direccionals i servei de cadira Joëlette.  Ho explica Dafne Ferrer, tècnica d’ús públic i educació ambiental de la diputació de Barcelona

Rutes teatralitzades 1

Les rutes estan gestionades per CIMA (Centre d’Interpretació del Medi Ambient). “Camins, un viatge pels sentits” es fa per l’entorn del santuari del Corredor, al Parc del Montnegre i el Corredor. La ruta, amb una extensió de poc menys d’un quilòmetre i mig, transita per part de l’itinerari «La plana del Corredor». Aquest itinerari no està adaptat, però per la configuració amable del terreny és fàcilment transitable. De la mà de personatges singulars, «Camins» explora, en diferents parades, els cincs sentits (vista, tacte, oïda, gust i olfacte) i està adreçada a tos els públics. Així ho detalla Dafne Ferrer.

Rutes teatralitzades 2

“una ruta que ens permet descobrir les plantes medicinals de l’entorn”

Us podeu apuntar mitjançant el següent formulari d’inscripció: https://formularis.diba.cat/diba/inscripcio-rutes-teatralitzades-inclusives-2024 La ruta es pot fer els dies 13 d’abril, 11 de maig, 8 de juny, 21 de setembre i 13 d’octubre.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES