IniciNoticiesSocietatMor Joan Solà i Triadú, històric rector de Tordera als 95 anys

Mor Joan Solà i Triadú, històric rector de Tordera als 95 anys

Va ser mossèn a Tordera del 1967 al 2002

Mossèn Joan Solà i Triadú  va morir ahir a Girona a l’edat de 95 anys després d’una vida dedicada a l’església. Nascut a Llanars el 25 de març de 1929, va fer els estudis eclesiàstics al Seminari de Girona i, anys més tard, es doctorà en Dret Canònic a la Universitat de Navarra.

Del 1967 al 2002 fou primer ecònom i després rector de Tordera i encarregat de Vallmanya. Al llarg d’aquests anys va compaginar aquests serveis parroquials amb altres tasques pastorals: vicari episcopal de la zona pastoral de la Costa, arxipreste de l’arxiprestat de la Tordera, membre del Col·legi de Consultors, membre de la Junta d’Economia diocesana i de la Junta de l’Institut especial “Sant Feliu” en representació de la zona de la Costa, oïdor de comptes del Seminari diocesà i membre de l’equip de gestió de l’Administració econòmica del Bisbat.

Mossèn Joan Solà estava molt vinculat també a l’activitat cultural i esportiva de Tordera. Impulsant la construcció del pavelló d’hoquei i sent-ne president en una etapa. A Ràdio Tordera va engegar el programa La veu de la parròquia, un dels programes més antics de la graella i que continua en antena.

Actualment residia a la residència sacerdotal “Bisbe Sivilla” de Girona, on va morir ahir. La missa exequial tindrà lloc aquest dimecres, 10 d’abril, a les 10 del matí a la Catedral de Girona.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES