IniciNoticiesEsportsDues atletes del Club Twirling Vila de Tordera participaran amb la selecció...

Dues atletes del Club Twirling Vila de Tordera participaran amb la selecció espanyola en el campionat europeu NBTA

Per primera vegada, Clàudia Isern i Ariadna Ros viatjaran a Eindhoven per representar Espanya del 27 al 31 de març

Clàudia Isern i Ariadna Ros, dues atletes del Club Twirling Vila de Tordera, han estat seleccionades per primera vegada pel combinat nacional pel campionat europeu NBTA. Les torderenques es desplaçaran a Eindhoven per representar Espanya del 27 al 31 de març en la categoria Individual Dansa Cadet Femení. Isern reconeix que, malgrat les bones sensacions, els nervis seran un factor a tenir en compte.

Clàudia Isern

“Estic bé, però hauré de controlar els nervis.”

La Clàudia i l’Ariadna asseguren que hi ha molt de nivell nacional i continental i la coordinadora del Club Twirling Vila de Tordera, Míriam Aparicio, ha destacat la selecció francesa, la italiana i l’espanyola, però ressalta que elles van al campionat a passar-ho bé i a gaudir de l’experiència.

Les dues atletes expliquen que faran cançons lentes, tot i que l’Ariadna no descarta que la temporada següent faci exercicis amb cançons ràpides. Aparicio també ha explicat que la selecció s’ha basat en els campionats nacionals, on les dues atletes van arribar al pòdium. Així mateix, la coordinadora afegeix que han hagut d’adaptar el seu exercici pocs dies abans del campionat, ja que un accident relacionat amb les tombarelles ha fet que les prohibissin a la competició. Aquest moviment estava preparat en el seu espectacle, però igualment relata que estan preparades per la competició. No obstant això, per millorar la preparació per al campionat, l’entrenadora ha posat un dia més d’entrenament.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES