IniciNoticiesCulturaMés de 20.000 persones visiten la 47a. Fira Mercat del Ram de...

Més de 20.000 persones visiten la 47a. Fira Mercat del Ram de Tordera

El Museu de la Pagesia va ser una de les parades més destacades d’aquest any

Tordera va tancar ahir la 47a Fira Mercat del Ram amb sensacions positives de visitants, activitats i expositors. Segons fonts de Protecció Civil, més de 20.000 persones van visitar el certamen durant els 3 dies d’activitat.

En aquesta edició, des de l’ajuntament es va voler apostar per tres eixos vertebradors: “Identitat, cultura i tradició”. El director de la fira, Aniol Canals, en feia una valoració molt positiva tant pel que fa als expositors com als espectacles.

Balanç fira 1

“Estem d’allò més contents”

Canals emfatitzava que era important “tornar a les arrels” per reivindicar la cultura del municipi.

Balanç fira 2

Enguany, també hi havia diverses novetats que es van impulsar des del consistori. En primer lloc, el Museu de la Pagesia, a càrrec de la Cooperativa Agrària la Baixa Tordera, va tenir un lloc destacat ocupant l’última esplanada del Parc Prudenci Bertrana. Es tractava d’una exposició oberta d’eines de treball des de les més antigues mantingudes durant la història, fins a l’actualitat, així com tractors de diferents classes i èpoques. El president de la Cooperativa, Carles Aulet, es mostrava satisfet amb el resultat i reivindicava la maquinària pagesa local.

Balanç fira 3

“Hi ha hagut molta gent que s’ho mirava, li agradava i preguntava”

Una de les incerteses de la fira era el possible mal temps. Algunes previsions de pluja durant els matins amenaçaven de posar pals a les rodes a l’organització, però finalment no es va haver d’anul·lar cap activitat ni espectacle.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES