IniciNoticiesSocietatJa es pot consultar el cens electoral provisional per les eleccions al...

Ja es pot consultar el cens electoral provisional per les eleccions al Parlament

Es podrà consultar a l’ajuntament de Tordera

A partir d’avui es pot consultar el cens electoral provisional per les eleccions al Parlament de Catalunya. El cens es podrà consultar fins a l’1 d’abril i el període d’exposició del cens electoral definitiu serà del 2 al 11 de maig.

El sorteig dels membres de les meses electorals s’haurà de realitzar del 13 al 17 d’abril. Si no hi ha canvis en les seus electorals de Tordera, seran la IES Lluís Companys, Ignasi Iglesias, Serra de Miralles i Roureda.

Pel que fa al vot per correu, es podrà sol·licitar del 19 de març al 2 de maig, a qualsevol oficina de Correus; i els vots es podran emetre entre el 22 d’abril i el 8 de maig.

Entre altres tràmits, les candidatures s’hauran de presentar del 3 al 8 d’abril, i els sortejos de les meses electorals es faran del 13 al 17 d’abril.

Una altra dada a tenir en compte és que, com sempre, dues setmanes abans de la jornada de votacions, començarà la campanya electoral. Serà la mitjanit del dijous 25 al divendres 26 d’abril; i acabarà divendres 10 de maig. El dia 11, vigília de les eleccions, es reserva a la jornada de reflexió.

Les eleccions catalanes seran un mes abans de les europees, previstes per al 9 de juny, la qual cosa vol dir que gairebé enganxarem la fi d’una campanya electoral amb el començament d’una altra, que quedarà marcada per les negociacions per formar govern, segons quins hagin estat els resultats del 12 de maig.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES