IniciNoticiesEntitatsL’Escola de Dansa Cristina Llobet ja prepara el Dia Internacional de la...

L’Escola de Dansa Cristina Llobet ja prepara el Dia Internacional de la Dansa amb l’interrogant d’on es farà

Es convidaran algunes escoles de dansa veïnes, però d’altres encara estan a l’espera de saber si l’espai és adient

L’Escola de Dansa Cristina Llobet ja està preparant el Dia Internacional de la Dansa, que enguany se celebra el pròxim dilluns 29 d’abril. De moment, però, encara s’estan tancant serrells sobre l’activitat que es farà i el dubte més gran és saber on es durà a terme. La presidenta del centre, Cristina Llobet, assegura en declaracions a La Teranyina que les seves alumnes s’adaptaran a l’espai en el qual les deixin ballar.

Cristina Llobet lloc

“No sabem exactament on ens deixaran ballar, però ballarem”

Llobet també afegeix que es convidaran algunes escoles de dansa veïnes, però d’altres encara estan a l’espera de saber si l’espai és adient. Alguns d’aquests centres fan dansa clàssica i no tots els escenaris estan preparats per les sabates de punta, el calçat característic d’aquesta branca musical. La presidenta de l’Escola de Dansa Cristina Llobet reconeix que el lloc pot determinar la presència d’alguns grups.

Cristina Llobet escoles

Tradicionalment, les ballarines de l’escola torderenca han fet més espectacles fora del municipi que a Tordera. Amb relació a aquest aspecte, Llobet recrimina que es “tanquin les portes a les nenes de Tordera que han decidit lliurement formar-se amb la Cristina Llobet” i ho titlla de “ridícul”.

Cristina Llobet espais

Si voleu saber més detalls sobre l’actualitat de l’Escola de Dansa Cristina Llobet i aspectes com la seva exigència o evolució, podreu escoltar l’entrevista completa a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina. També està disponible en format vídeo al YouTube de l’emissora.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES