IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera Uni Girona serà un any més equip de Lliga...

El CEEB Tordera Uni Girona serà un any més equip de Lliga Femenina 2

A falta de tres jornades per acabar la competició, les torderenques van fer els deures a casa guanyant al Femenino Alcorcón per 67 a 53 i certifiquen la permanència en el seu primer any a LF2

Cap de setmana que ben segur recordarà sempre el CEEB Tordera. El sènior femení segueix fent història i dissabte passat no va deixar escapar l’oportunitat d’assegurar-se, un any més, ser equip de LF2. A falta de tres jornades per acabar la competició, les torderenques van fer els deures a casa guanyant al Femenino Alcorcón per 67 a 53 i certifiquen la permanència en el seu primer any a la competició estatal. Sent l’equip revelació del grup B, suma 9 victòries, 4 més que l’Andratx, conjunt que marca el descens, i a més, amb l’avarage a favor.

Delemus femenino alcorcón 1

El partit va començar malament per les locals, ja que el Femenino Alcorcón va sortir a pista molt endollat, recuperant rebots i anotant triples. Per contra, les torderenques no van sortir amb la intensitat i concentració que l’entrenador demanava, per això, Marc Delemus va haver de fer canvis i aquí va arribar la remuntada aconseguint un parcial de 21 a 6 al segon quart.

Delemus femenino alcorcón 2

Amb aquesta victòria, ara Marc Delemus demana a les jugadores que gaudeixen els 4 enfrontaments que queden de competició.

Delemus femenino alcorcón 3

Aquest dissabte, el CEEB Tordera Uni Girona juga a la pista del Basket Almeda a les 18:00h.

Un darrer apunt esportiu, la jornada esportiva també ens ha deixat l’empat del CFTordera al camp del Bellcaire (4-4). Partit vibrant, d’infart i de molts gols a la primera part. Els torderencs es van avançar al minut 4 de joc amb el gol de Pitu. Però un seguit d’errors individuals dels groc i vermells van fer que els locals es posessin 4 a 1 al marcador després un golàs de falta, un de penal i un altre de córner. Abans del descans, el Tordera va retallar distàncies amb els gols de Pitu i Alex Sánchez. A la represa, es va aconseguir la remuntada posant l’empat a 4 en el marcador, però malauradament, no va arribar el gol de la victòria, tot i les bones oportunitats que va tenir el Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES