IniciNoticiesCulturaLa Fira del Ram obre les portes amb un centenar d’expositors i...

La Fira del Ram obre les portes amb un centenar d’expositors i diverses novetats

L’Ajuntament ha presentat aquesta setmana les activitats que es podran gaudir durant tot el cap de setmana

La presidenta de l’Associació Catalana de Municipis, Meritxell Budó serà l’encarregada d’inaugurar avui la Fira Mercat del Ram. La inauguració oficial serà a les 18:00h amb la tradicional tallada de la cinta inaugural i els parlaments institucionals.

El recinte firal del Parc Prudenci Bertrana acull aquesta nova edició que aposta pel producte de la terra, la petita i gran indústria del territori així com la cultura a l’aire lliure. Ho explica l’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias.

Presentació fira 1

“la programació girarà a l’entorn dels eixos de la fira”

L’edició 2024 de la Fira Mercat del Ram tindrà novetats destacables. Enguany, hi haurà un Museu de la Pagesia amb exposició oberta d’eines de treball des de les més antigues mantingudes durant la història, fins l’actualitat. Un espai que vol dignificar el producte de la terra i de proximitat, així com la feina de la pagesia local. Tot plegat per reivindicar l’actual situació que viuen els agricultors i ramaders, mostrant com és la realitat del dia a dia de la vida pagesa. En donava detall el director de la Fira, Aniol Canals.

Presentació fira 2

La Fira Mercat del Ram de Tordera comptarà amb més de 100 expositors i prop d’una cinquantena d’activitats programades. Propostes d’oci i esportives a l’aire lliure, una programació cultural que omplirà de música en directe, monòlegs i espectacles artístics els diferents espais i l’escenari que hi haurà instal·lat al Parc Prudenci Bertrana durant el quart cap de setmana del mes de març a Tordera.

Presentació fira 3

Consulta la programació oficial de la 47ª Fira Mercat del Ram de Tordera

La fira compta amb la participació d’entitats municipals, empreses, la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Ràdio Tordera i amb el suport d’Interprint.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES