IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera Uni Girona fa una crida a l’afició de cara...

El CEEB Tordera Uni Girona fa una crida a l’afició de cara al partit de demà contra el Femenino Alcorcón, decisiu per la permanència a LF2

L’equip té aquest duel marcat en vermell des de fa temps i es disputarà al pavelló dels països catalans a les 17:00h. Diumenge serà el torn del CFTordera que es veurà les cares contra el Bellcaire a les 12:00h

Només 2 equips juguen aquest cap de setmana. Per un costat, el CEEB Tordera Uni Girona disputarà demà la jornada 23 a LF2. La competició ja va arribant al seu final i les torderenques segueixen desenes a la classificació. Si guanyessin demà contra el Femenino Alcorcón ja tindrien pràcticament la permanència assegurada. Segons l’entrenador del Tordera, Marc Delemus, aquest duel el té marcat en vermell des de fa temps.

Delemus femenino Alcorcón

“Es l’únic partit que tenim a casa, dels últims 4, que juguem a Tordera i que tenim aspiracions sèries de competir”

El partit es jugarà al pavelló dels països catalans a les 17:00h i el club a través d’un vídeo motivacional ha volgut fer una crida a l’afició torderenca per omplir les graderies del pavelló. Com sempre, el partit també es podrà seguir mitjançant la transmissió del CanalFEB.

Per altre costat, diumenge, el CFTordera té la seva cita esportiva a segona catalana al camp del Bellcaire. El conjunt dirigit per Guillem Ferrer continuar sense perdre l’esperança de salvar-se, tot i que cada jornada es veu més complicat. El Bellcaire està un punt per sobre del Tordera així que és un bon escenari per sumar els 3 punts, que es resisteixen des de l’octubre de l’any passat. L’enfrontament començarà a les 12 del migdia i es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube de Ràdio Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES