IniciNoticiesEntitatsLa Colla de Geganters i Grallers ja escalfa motors per Setmana Santa

La Colla de Geganters i Grallers ja escalfa motors per Setmana Santa

Enguany tornaran a participar en la Fira del Ram i mantindran la seva tradició amb els geganters de Santa Coloma de Farners

La Colla de Geganters i Grallers de Tordera ja s’està preparant per una nova Setmana Santa. El Diumenge de Rams, els geganters de Tordera i Santa Coloma de Farners es donaran cita en un dia “molt especial”. Els torderencs són padrins de la Malva, la gegantona de Santa Coloma de Farners i, com a tal, li fan entrega d’un tortell d’un metre de diàmetre. El diumenge següent, els geganters de Tordera aniran al poble selvatà per rebre la mona. En declaracions a La Teranyina, la cap de colla, Queralt Ametller, recalca que per l’entitat aquest és un dia entusiasmant.

Colla geganters diumenge

“És una activitat que ens fa molta il·lusió i que és molt especial”

Amb relació a les plantades de gegants programades, la colla ja va començar a fer-ne fa una setmana. Durant aquest 2024, la previsió, segons Ametller, és que facin una desena de sortides.

Colla geganters sortides

“Durant l’any farem unes 10 sortides”

Per altra banda, la cap de colla admet que costa atraure gent a l’entitat. L’esforç físic que requereix n’és un dels motius. 

Colla gegantes acolliment

“Necessitaríem molta més gent”

Durant tot el cap de setmana, la colla també tindrà un estand a la Fira Mercat del Ram. Si voleu saber més detalls sobre l’actualitat de la Colla de Geganters i Grallers de Tordera podreu escoltar l’entrevista completa dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la podeu trobar a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina. A partir del dilluns també estarà disponible en format vídeo al YouTube de l’emissora. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES