IniciNoticiesEsportsEl Futsal Tordera goleja al Lloret (11-2) i es col·loca líder de...

El Futsal Tordera goleja al Lloret (11-2) i es col·loca líder de segona divisió catalana

Per la seva part, el CFTordera va caure contra el Fornells 0-2 i el CEEB Tordera Uni Girona va perdre contra el Castelló per 77-63. Tots dos equips segueixen sense aixecar el cap en aquest tram de temporada

La nota positiva del cap de setmana ens la deixa el Futsal Tordera. Els torderencs van desfer-se de manera contundent del Lloret CFS per 11 a 2. Davant la seva afició, el Futsal Tordera va tornar a demostrar que és un dels equips més forts i golejadors de la lliga. Amb 4 gols d’Ayoub El Yahiaoui, 4 de Zakaria Rouimi i 2 d’Aiman Zhiri van plantar cara davant un Lloret que no està en el seu millor moment. Una victòria que serveix per col·locar-se líder de segona divisió catalana, 2 punts per sobre del Vilafant que té 2 partits menys. Els torderencs estan fent una gran temporada on només han perdut 3 partits en 20 jornades i segueixen amb opcions d’aconseguir l’objectiu que s’han marcat, guanyar la lliga.

Per contra, males notícies pel CFTordera i el CEEB Tordera Uni Girona. Tots dos equips van tornar a perdre. En futbol, el conjunt groc i vermell necessita un miracle per salvar la categoria. El Fornells va imposar-se en la seva visita al municipal d’esports per 0 a 2. Primera part del Tordera més defensiva, amb moments molt bons. A la segona part, el Tordera va fer un pas endavant, però no va acabar de definir les accions ofensives. De fet, en el millor moment de l’equip es va poder passar d’un 2 a 1 al 0 a 2 final. El CFTordera continua últim amb 15 punts.

El CEEB Tordera Uni Girona està en el pitjor moment de la temporada quant a resultats. Nova derrota de les noies, la cinquena consecutiva, en aquesta nova jornada a LF2 a la pista del Castelló. 77 a 63 en un partit on les locals van sortir molt fortes i ja van agafar avantatge en el marcador anotant 25 punts en el primer quart. Igual que en el tercer. El Tordera no va poder retallar distàncies i va perdre contra el tercer classificat. Aquest cap de setmana és clau per assegurar-se la permanència si guanyessin al Femenino Alcorcon.

En escacs, el Tordera A va perdre 7 a 3 contra el Sant Martí A en la ronda 9 de Segona Divisió. El Tordera B va guanyar al Vilobí A per 6.5 a 1.5 en la ronda 9 de la primera Provincial de Girona. Els dos equips es mantindran un any més a les categories. I el Tordera C va perdre contra el Gerunda F per 3 a 1.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES