IniciNoticiesEsportsEl CFTordera s'enfonsa a segona catalana

El CFTordera s’enfonsa a segona catalana

Ahir, els torderencs van perdre 2 a 0 contra el Farners i se situen últims a la classificació

Situació molt delicada del primer equip del CFTordera. Ahir es va disputar la jornada 22 de lliga corresponen al partit suspès dissabte passat contra el Farners i el partit no va seguir el guió esperat pels torderencs, tot i saben que el Farners és un molt bon equip. L’enfrontament es va complicar en els primers compassos de joc, quan en el minut 11, l’àrbitre no val veure penal sobre Pitu, capità torderenc, però, per contra, sí que va xiular pena màxima a l’altra àrea, en contra del Tordera. Un penal inexistent que en primera instància va aturar Josep Aulet, porter torderenc, però l’àrbitre es va equivocar anul·lant-lo (segons el seu criteri perquè s’havia avançat) i el va fer repetir. Aquest segon cop, Ian Lafuente, jugador del Farners, no va fallar.

El Tordera es va descentrar, li va costar molt generar ocasions com ho havia fet en les darreres jornades i va anar a remolc d’un Farners superior. Al minut 74 va arribar la sentència dels locals amb el 2 a 0 definitiu. Escoltem la valoració de l’entrenador del CFTordera, Guillem Ferrer.

Guillem Farners

“el farners fa coses que els altres equips no fan i no hem sabut defensar bé”

És cert que encara matemàticament el conjunt torderenc té opcions de salvar-se, però cada cop és més complicat, ja que ara estan últims a la classificació amb 15 punts a 15 punts del Cal Aguidó, equip que marca la permanència.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.