IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA LA PROGRAMACIÓ ESTABLE AMB ESPECTACLES DE CINEMA, TEATRE...

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA LA PROGRAMACIÓ ESTABLE AMB ESPECTACLES DE CINEMA, TEATRE I MÚSICA.

Aquest divendres, el Teatre Clavé estrena la Programació Estable de tardor–hivern, que s’allargarà fins a finals d’any i que enguany compta amb més de deu espectacles repartits en cinc cicles temàtics.
El Cicle Cineclub encetarà la programació, amb la projecció de la pel·lícula La cinta blanca aquest divendres 17 de setembre. An education i Mujeres de El Cairo completen les propostes cinematogràfiques de la temporada, totes elles en versió original. Enguany el cicle recupera una iniciativa engegada l’any passat i inclou una projecció en motiu del Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones. A més, i com a novetat, el Cicle Cineclub recollirà les inquietuds de joves creadors torderencs i abans dels films es projectaran alguns dels seus curtmetratges.

Un déu salvatge de Yasmina Reza és l’espectacle que corona el Cicle de teatre i dansa, mentre que el Cicle de teatre i cinema familiar inclou les pel·lícules d’animació Toy Story 3 i Fantástico Sr. Fox, i els espectacles Blancanieves de la companyia No Somos Monstruos, SL i 1, 2, 3, Poma de la companyia Daraomai. El director del teatre clavé, Josep Navarro assegura que es torna a apostar per una programació per a tots els públics.

Una de les novetats de la Programació Estable de tardor- hivern és l’estrena de dos espectacles inèdits, produïts pel Teatre Clavé: Essències de flamenc i Mestissatge musical. La darrera mostra d’interrelació d’alumnes del Centre de Formació Artística del Teatre Clavé amb intèrprets professionals serà al Cicle de lletra i música del segle XX amb el concert de Sant Esteve, inspirat en el conte infantil La capsa de joguines i en la música de Claude Debussy. Tant en aquest espectacle com a Essències de flamenc,els alumnes intervenen en propostes creades per professions i interactuen amb intèrprets professionals, un fet que converteix l’experiència en un pas qualitatiu important per als alumnes.