IniciNoticiesEsportsAvui es dona el tret de sortida a la Copa del Rei...

Avui es dona el tret de sortida a la Copa del Rei d’hoquei patins on participaran 3 torderencs

En Gerard Camps farà d’amfitrió amb el seu equip, el Calafell, en David Gelmà defensarà els colors del Reus Deportiu i tampoc es perdrà aquesta gran cita l’àrbitre Ivan Gonzalez

Aquest 2024, i per segon any consecutiu, Calafell es converteix en la capital de l’hoquei patins. A partir d’avui i fins al diumenge, la població del Baix Penedès acull la 80a edició de la Copa del Rei.

A la “competició del KO”, tal com es coneix aquest esdeveniment per les sorpreses que hi ha, hi participen els 7 primers classificats de la primera volta de l’OK Lliga: FC Barcelona, CE Noia, Sant Just, Voltregà, Reus Deportiu, Igualada i Alcoi, i el club organitzador, el CP Calafell. 8 equips que buscaran aconseguir un títol que la temporada passada va assolir, per 24a vegada el Barça. De fet, els blaugranes són el primer rival d’un Reus Deportiu que arriba en el moment més dolç de la temporada on milita el torderenc David Gelmà.

Gelmà Copa del Rei

Encreuaments com aquest, fan atractiu l’esdeveniment. Comparteix aquesta opinió l’àrbitre de Tordera, Ivan González.

Ivan Copa del Rei

“pot ser una de les copes més disputades de les últimes temporades”

“els àrbitres esperem estar a l’altura de la competició”

La fase final de la Copa és un dels moments àlgids de la temporada que comença avui amb el partit de quarts de final entre el Noia Freixenet i l’equip amfitrió, el Calafell, equip d’en Gerard Camps, tercer torderenc que participarà. El duel serà a les 18:55h. Ell mateix, ens parlava del partit.

Camps Copa del Rei

Divendres, a la mateixa hora serà el torn del Barça-Reus Virginias. El dissabte es jugaran les semifinals i el diumenge la final a les 19:50h.

La Copa del Rei es podrà seguir per Esport3 amb comentaris de Joan Ferran i del seleccionador masculí torderenc Jordi Camps.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES