IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT PROMOU UN SOPAR-SUBHASTA SOLIDARI A FAVOR DE L’ONG YOK...

L’ASSOCIACIÓ DE VOLUNTARIAT PROMOU UN SOPAR-SUBHASTA SOLIDARI A FAVOR DE L’ONG YOK D’AJUDA ALS PAÏSOS AFRICANS.

L’Associació de Voluntariat de Tordera, seguint amb la temàtica d’interès d’enguany, que es dedica a l’ONG YOK (d’ajuda al Congo i d’altres països africans), ha preparat un sopar-subhasta solidari a benefici d’aquesta entitat.

El sopar tindrà lloc aquest divendres, a partir de les 20:30h, al restaurant La Masia de Tordera.
Durant el sopar hi haurà actuacions musicals, ball amb Franky, un espectacle còmic, convidats famosos, rifes i una suhbasta d’objectes de gent reconeguda del futbol, la música i la televisió (samarretes i pilotes del Barça, dels seus jugadors, d’en Cesc Fàbregas, d’en Pep Sala, entre molts d’altres objectes). Escoltem la membre de l’associació voluntariat, Montse Gispert.

El preu del sopar serà de 20€, amb opció de menú infantil per 10€ (per a menors de 12 anys), també hi haurà menú per celíacs. Caldrà adquirir els tiquets, abans del 14 de setembre als següents punts de venda: Autoservei Mas (Novavenda), Llibreria-papereria Núria, Caixa de Girona, Ràdio Tordera, al restaurant Les Ferreres i a través dels membres de l’Associació de Voluntariat. El mateix dia del sopar no es vendran tiquets.

ÚLTIMES NOTÍCIES