IniciNoticiesEsportsEl Casal de Joves organitza un taller d’autodefensa femenina a càrrec del...

El Casal de Joves organitza un taller d’autodefensa femenina a càrrec del TKD+Tordera

L’activitat s’emmarca dins de la programació de la ‘Setmana de la Dona’ amb l’objectiu d’ensenyar exercicis pràctics per tenir la seguretat de defensar-se en moments de perill

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona del proper divendres 8 de març, des del casal de joves conjuntament amb el club TKD+Tordera taekwondo, impulsen per aquesta tarda un taller d’autodefensa femenina. L’activitat és gratuïta adreçat a dones a partir de 12 anys. Objectiu és aprendre i ensenyar exercicis pràctics de defensa personal. L’Oscar Pavón, professor i encarregat de la iniciativa donava més detalls del que ensenyaran. 

Oscar Pavón 8M 1

“no s’ha de tenir por, les dones han de saber que sempre es pot fer alguna cosa amb una sèrie de consells”

Segons Pavón és important que les dones es mostrin segures per poder escapar de situacions de perill, per això es molt recomanable les formacions prèvies.

Oscar Pavón 8M 2

El taller d’autodefensa es farà de 18:30h a 20:00h i encara queden places disponibles. Per apuntar-se us heu de posar en contacte amb el mateix casal de joves, equipament que acollirà aquesta proposta. També us podreu apuntar abans de l’inici del taller.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES