IniciNoticiesPolíticaERC Tordera renova l’executiva local i escull Àlex Gispert com a president

ERC Tordera renova l’executiva local i escull Àlex Gispert com a president

El partit té el propòsit de consolidar-se com a força alternativa pel municipi i de continuar sumant esforços

Àlex Gispert i Jubinyà, ha estat elegit nou president d’Esquerra Republicana a Tordera en el Congrés celebrat el passat diumenge 25 de febrer, en què es va renovar l’executiva local.

La militància de manera unànime va donar la confiança a Gispert i al seu nou equip per encetar aquesta nova etapa. L’acompanyaran Meritxell Mercader i Oller com a secretària d’Organització; Oscar Pavón i Giménez encapçalant la secretaria de Comunicació i Política Municipal; Aida Estellers i Lorenzo a la secretaria de feminismes i finances; Marta Paset i Salichs, com a portaveu del Grup Municipal i Estel·la Fernández i Lorenzo com a representant del Jovent Republicà a l’executiva republicana. El nou president, Àlex Gispert es mostrava il·lusionat amb aquesta nova etapa.

Nova executiva 1

Una executiva totalment renovada que treballarà per impulsar nous reptes i projectes de futur per a Tordera i per a la construcció de la República Catalana. Compten per aquesta tasca amb el suport i participació de la militància, de membres de Gent de Tordera i del Jovent Republicà. Així ho detalla Gispert.

Nova executiva 2

“volem consolidar el projecte i sumar massa social”

El partit té el propòsit de consolidar-se com a força alternativa pel municipi i de continuar sumant esforços per assolir els objectius que es marcaran en el pla de mandat que pròximament portaran a aprovació a l’Assemblea local.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES