IniciNoticiesPolíticaArriba el ple ordinari de Febrer amb 12 punts en l’ordre del...

Arriba el ple ordinari de Febrer amb 12 punts en l’ordre del dia

La sessió començarà a les 19:00h a l’hospital de pobres i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i el canal de Youtube.

L’Ajuntament de Tordera convoca avui ple ordinari amb 12 punts en l’ordre del dia.

A la part resolutiva destaquem l’aprovació del reglament regulador del servei d’acolliment residencial d’urgència; l’aprovació del reglament municipal d’ús de la llengua catalana; la modificació del pla general per a la instal·lació d’una antena de telecomunicacions al veïnat de Sant Pere i l’aprovació del conveni entre l’agència de l’habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Tordera relatiu a l’oficina local d’habitatge pels anys 2024-2027.

En l’apartat de mocions, VOX en presenta tres, la primera sobre la conseqüències del pacte verd europeu pels interesos del sector primari, la segona per la revisió i adequació dels passos elevats i la tercera per realitzar una declaració institucional pel assassinat de dos guàrdies civils a Cadiz. Els grups d’ERC, Junts per Tordera, PSC, Més Tordera i en Comú Tordera presentaran una moció de suport a la pagesia. El ple acabarà amb l’apartat de comunicacions, precs i preguntes.

La sessió començarà a les 19:00h a l’hospital de pobres i el podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i el canal de Youtube. https://youtube.com/live/05Kv3rnAlEk?feature=share

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES