IniciNoticiesEsportsImpecable inici d'any del sènior masculí del CEEB Tordera que suma 6...

Impecable inici d’any del sènior masculí del CEEB Tordera que suma 6 victòries en 7 partits

El conjunt torderenc va tancar un 2023 per oblidar i des que va arribar, al gener, Marc Alonso a la banqueta, ha aconseguit revertir la situació i col·locar-se a mitja taula amb opcions de lluitar la lliga

“Any nou, vida nova.” Aquesta dita popular, tan recurrent al començament de l’any, invoca un cert esperit optimista. La convicció que amb tot principi de cicle s’obren oportunitats noves, s’ha d’aconseguir que el cicle que comença el primer de gener sigui millor que el que es va acabar el 31 de desembre. I així ho ha sigut pel sènior masculí del CEEB Tordera. Va tancar un 2023 per oblidar i des que va arribar, al gener d’aquest any, Marc Alonso a la banqueta, l’equip ha guanyat 6 partits i només n’ha perdut 1. De les 6 victòries, acumula 5 de consecutives i els torderencs han sortit del pou per situar-se novens, però estan empatats amb 6 equips més. Del tercer al novè tots tenen 26 punts i tan sols els separen 3 victòries del líder. Marc Tresserres, jugador del sènior masculí del CEEB Tordera, es mostra content de com l’equip ha aconseguit revertir la situació.

Marc senior 1

“és important seguir amb aquesta ratxa de victòries, hem passat a ser antepenúltims a estar a mitja taula”

L’última jornada va acabar amb un ajustat 59 a 61 contra els Maristes, rival directe a la classificació. Una victòria que els apropa a la permanència. Tresserres comenta com va anar el partit.

Marc senior 2

L’objectiu és mantenir-se un any més a segona catalana, però si el conjunt torderenc guanyes aquest diumenge (17:30h) a casa contra els líders, el Masnou, es podria permetre somiar amb la lliga.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES