IniciNoticiesEsportsDiumenge el CPTordera té un duel transcendental en el Parroquial contra el...

Diumenge el CPTordera té un duel transcendental en el Parroquial contra el Sant Cugat

L’OK Lliga Plata Nord arriba al tram final de temporada molt ajustada i els torderencs necessiten retrobar-se amb la victòria per allunyar-se de la part baixa de la classificació. També tenen partits importants a domicili el CFTordera i el CEEB Tordera Uni Girona

Nova jornada esportiva pels primers equips de Tordera que es jugarà integra el diumenge. A més, hi ha molt en joc. Per un costat, el CPTordera afronta a casa un duel transcendental contra el Sant Cugat. Els torderencs necessiten retrobar-se amb la victòria per trencar la ratxa negativa de resultats. De les últimes 4 jornades només han pogut sumar un punt i la classificació està molt ajustada en aquest tram final. El partit serà diumenge a les 12:15h i l’equip ha fet una crida a omplir el Parroquial. També es podrà seguir a través de la 107.1FM i el canal de Youtube.

També jugarà com a local, però a Fontajau, Girona, el sènior femení del CEEB Tordera. Les de Marc Delemus reben la vista del totpoderós Barakaldo que segueix invicte després de 18 jornades a LF2. Per aquest motiu, es presenta un partit complicadíssim. Començarà a les 12:00h i es podrà seguir en directe pel canalFEB.

Qui té una oportunitat d’or per començar a sortir del descens a segona catalana és el CFTordera que visita el camp de l’Empuriabrava. Els locals també estan en zona de descens a un punt dels torderencs, per això és importantíssim sumar els 3 punts aquest diumenge. L’enfrontament començarà a les 16:00h de la tarda i el retransmetrà Ràdio Tordera i el podreu veure al Youtube de l’emissora.

També disputen jornada de lliga el Futsal Tordera que afronta un derbi contra el Blanesport en la jornada 18 de lliga. Els torderencs estan a 4 punts dels líders i els locals en setena posició. El partit serà diumenge a les 12:00h. Finalment, l’equip Maristes ADEMAR B serà el proper rival del sènior masculí del CEEB Tordera que arriba al duel en molt bona dinàmica encadenant 4 victòries seguides a segona catalana de bàsquet. Els locals estan a un punt dels torderencs. El partit serà diumenge a les 17:45h de la tarda.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES