IniciNoticiesMedi ambientLa unitat mòbil de mesura de la qualitat de l'aire estarà a...

La unitat mòbil de mesura de la qualitat de l’aire estarà a Tordera fins el 18 de març

L’aparell de mesura, de la diputació de Barcelona, es troben al carrer Catalunya

Des de ja fa unes setmanes, s’ha instal·lat una unitat mòbil que mesura la qualitat de l’aire del municipi. En concret al carrer Catalunya i està instal·lada fins el 18 de març.

Els aparells de mesura, de la diputació de Barcelona, es troben al carrer Catalunya i el vehicle està equipat amb analitzadors automàtic i captadors manuals que mesures en continu els principals contaminants atmosfèrics en cas que n’hi hagin. Ho explica el regidor de medi ambient, Sergi Masó.

Unitat aire 1

“amb aquest aparell sabrem la qualitat de l’aire a Tordera”

Les dades que s’obtinguin d’aquest estudi serviran per caracteritzar el municipi, analitzar la variació de les concentracions de contaminants al llarg de l’any i la seva evolució al llarg del dia.

Unitat aire 2

Aquesta campanya servirà per elaborar estudis d’avaluació de l’impacte de determinades emissions atmosfèriques així com quantificar el grau de contaminació atmosfèrica en un indret i un temps determinats, també en casos de situacions accidentals que es puguin donar, ja que aquestes campanyes tenen una duració aproximada d’entre un i dos mesos.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES