IniciNoticiesEsports3 cotxes torderencs van participar en l’11è Rally de Lloret de Mar

3 cotxes torderencs van participar en l’11è Rally de Lloret de Mar

Per a molts pilots és la prova puntuable pel Campionat de Catalunya que obre el calendari de la temporada de motor. De Tordera van participar en Quim Manresa amb la Paula Manresa, en Jordi Banús amb en Joan Bonet i l’Albert Torres amb en Jordi Noguera

L’onzena edició del Rally de Lloret va comptar amb 120 equips participants. La competició va arrencar divendres passat, amb 162 km cronometrats i va finalitzar dissabte. És a dir, va ser un ral·li llarg i exigent que va posar a prova un seguit de pilots torderencs amb els seus copilots corresponents. De Tordera van participar en Quim Manresa i la Paula Manresa (Skoda Fabia Rally2 EVO) que van quedar en 6a posició, en Jordi Banús i en Joan Bonet (Renault Clio Sport 2.0 16V), van acabar en la 36a posició, i l’Albert Torres i en Jordi Noguera (BNW M3 E36) van abandonar per un problema mecànic. En Jordi Banús, dins El Show dels Esports, va valorar molt positivament l’organització en general del ral·li i el circuit.

Jordi Banús 1

La primera etapa va ser nocturna, amb els trams de Cladells, Sant Hilari – Sant Julià i Coll de Ravell. Dissabte al matí es va fer la segona etapa, amb els trams de Tossa – Cadiretes, Àngels i Santa Pellailla. Els 12 trams que configuren el circuit tenien un control horari, l’organització apuntava el temps d’aquell tram, i finalment es van sumar tots per obtenir el resultat final. En l’edició d’aquest any, la pluja va fer acte de presència i va complicar encara més la situació. Ho explica el pilot torderenc, Jordi Banús.

Jordi Banús 2

“van abandonar només el primer dia 30”

Per a molts pilots, el Rally de Lloret de Mar, que és puntuable pel Campionat de Catalunya, és la prova que obre el calendari de la temporada de motor.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.