IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana tornen a la competició tots els primers equips...

Aquest cap de setmana tornen a la competició tots els primers equips de Tordera

El CFTordera, el Futsal Tordera i el sènior masculí del CEEB Tordera jugaran a casa, i el CPTordera i el CEEB Tordera Uni Girona ho faran a domicili

Després de l’aturada de l’activitat esportiva pel cap de setmana de carnestoltes, tornen a la competició tots els primers equips de Tordera. Demà obrirà la jornada el CFTordera que torna a jugar al municipal d’esports després de dues jornades jugant a domicili. Els torderencs, en zona de descens, reben la visita del quart classificat, el Calonge. El partit començarà a les 17:00h de la tarda i es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube.

Fora de Tordera jugarà el CPTordera que visita la pista del CE Vendrell en la jornada 14 a l’OK Lliga Plata Nord. El conjunt de Fran González afronta un tourmalet amb els equips forts de la categoria començant per aquest dissabte. El duel serà a les 19:00h de la tarda i el retransmetrà Ràdio Tordera, per la 107.1 FM i el canal de Youtube.

També juga a fora el CEEB Tordera Uni Girona que es desplaça fins a Logroño per disputar la jornada 18 a LF2 contra el Bosonit Unibasket. L’assignatura pendent de les torderenques aquesta temporada és guanyar fora de casa. El duel serà a les 20:00h i es podrà seguir en aquest enllaç del CanalFEB.

Diumenge a Tordera es podran veure dos partits al pavelló dels països catalans. Per un costat, el sènior masculí del CEEB Tordera s’enfronta al CB Canet a les 17:30h. I a les, 19:15h, el Futsal Tordera rep al Begur.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES