IniciNoticiesPolíticaES PRESENTA OFICIALMENT EL GRUP DE REAGRUPAMENT A TORDERA AMB LA PRESÈNCIA...

ES PRESENTA OFICIALMENT EL GRUP DE REAGRUPAMENT A TORDERA AMB LA PRESÈNCIA DE LA VICEPRESIDENTA DEL PARTIT, RUT CARANDELL.

Una cinquantena de persones van assistir, el passat divendres 3 de setembre, a la presentació oficial del grup de Reagrupament a Tordera. De fet, el grup torderenc està format per un sol membre, en Josep Sànchiz, i integrat dins el grup de Reagrupament a Calella, el més pròxim a la població amb més de 6 persones inscrites, ja que per formar una entitat local es necessita aquest mínim de components. A la vegada, els diferents grups de Reagrupament de la nostra comarca formen part d’una entitat comarcal amb seu a Mataró. L’acte va comptar amb la presència de la vicepresidenta de Reagrupament, Rut Carandell, i els membres de l’executiva comarcal del Maresme, Josep Maria Vendrell i Pere Soler. En declaracions a Ràdio Tordera, Carandell va recordar algunes de les propostes del programa electoral del partit. Escoltem-la.

La vicepresidenta de Reagrupament a Catalunya també va fer referència a la triple recepta basada en la independència, un canvi de pràctiques polítiques i el treball, que el líder de Reagrupament, Joan Carretero, va avançar en la seva visita a Tordera ara fa uns mesos i que és bàsica per tirar endavant les propostes anteriors. Escoltem-la.

Per més informació sobre el partit podeu consultar la pàgina web www.reagrupament.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES