IniciNoticiesPolíticaERC Tordera afirma que l’Ajuntament no ha demanat les ajudes a l’ACA...

ERC Tordera afirma que l’Ajuntament no ha demanat les ajudes a l’ACA per renovar canonades i demana al govern més claredat en les comunicacions

Els republicans consideren necessari optar a les ajudes de l’ACA per invertir en la xarxa d’aigua

Davant les declaracions i publicacions de les últimes setmanes a diferents mitjans de comunicació nacionals i locals sobre l’incompliment dels límits de consum d’aigua establerts pel decret de sequera i la manca de recursos de l’Ajuntament per fer-hi front, Esquerra Republicana de Tordera  ha difós un nota de premsa on expressa el seu posicionament respecte a aquest tema.

Sobre l’incompliment dels límits de consum d’aigua establerts pel decret de sequera i la manca de recursos de l’Ajuntament per fer-hi front. Els republicans consideren que hi ha hagut declaracions confuses i contradictòries respecte qui s’ha de fer càrrec del manteniment de la xarxa d’aigua. Asseguren que aquesta competència és únicament i exclusiva de l’Ajuntament de Tordera. La portaveu Marta Paset apunta que la falta d’inversió local a la xarxa d’aigua durant els darrers anys (amb molts trams amb canonada de fibrociment), han portat a l’actual situació i creuen que no pertoca responsabilitzar a l’ACA o a la Generalitat per la falta de manteniment.

Paset ACA 1

“el manteniment de les canonades és exclusió de l’ajuntament”

Els republicans volen deixar clar que l’Ajuntament de Tordera no ha sol·licitat les subvencions que la Generalitat ha posat a disposiciódels municipis a través de l’ACA amb cofinançament dels ajuntaments per renovar la xarxa, reparar les fuites i evitar sancions. Segons Marta Paset no tenir el pressupost aprovat i haver augmentat molt considerablement l’endeutament ens fa perdre aquestes oportunitats.

Paset ACA 2

Els republicans també demanen al govern municipal màxima transparència i rigorositat a l’hora de fer les declaracions i comunicacions per tal de no confondre a la ciutadania i que s’assumeixin responsabilitats quan calgui.

Tot i aquestes consideracions, el grup republicà es posa a disposició del govern de Tordera com sempre han fet, per col·laborar i fer front comú per treballar pel benefici dels ciutadans i ciutadanes de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES