IniciNoticiesPolíticaEl Govern no defuig responsabilitats en el manteniment de la xarxa d’aigües...

El Govern no defuig responsabilitats en el manteniment de la xarxa d’aigües i en la gestió de la sequera

L’Alcaldessa, Elisabet Megias assegura que s’ha comunicat totes les accions amb claredat i sense amagar informació.

En referència a la nota de premsa d’ERC Tordera, L’alcaldessa de Tordera, Elisabet Megias ha defensat la total transparència i claredat del seu govern.

Megias recorda que la competència del manteniment de la xarxa és de l’ajuntament i que no s’ha defugit mai d’aquesta responsabilitat.

Recorda que s’està fent feina interna de detecció de fuites i insisteix que el municipi compta amb 190 quilòmetres de canonades i això fa que l’eficiència de la xarxa sigui difícil de controlar.

Elisabet ACA 1

Respecte a les subvencions de l’ACA, Megias subratlla que no s’han demanat perquè quan va sortir la convocatòria, el consistori tenia el pressupost prorrogat, i aquest no havia previst partides que poguessin cofinançar les subvencions que estaven disposats a donar l’ACA.

A banda, L’Alcaldessa afegeix que la lletra petita de les subvencions inclouen despeses de 100 euros per litre per cada 1000 m3 distribuïts en xarxa, més IVA i redacció del projecte.

Elisabet ACA 2

“A la convocatòria no ens podíem adherir per un problema de finançament”

L’Ajuntament insisteix que continua treballant intensament per fer front a la sequera i aquest divendres està prevista una reunió entre l’alcaldessa i  el director d’aigües Ter Llobregat per parlar del desdoblament de la potabilitzadora i per la setmana vinent està prevista una reunió amb el director de l’ ACA per parlar de les subvencions i el projecte d’aigua regenerada de la depuradora Alt Maresme.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES