IniciNoticiesEsportsEls torderencs Marc Ciurana i Eduard Garcia disputaran l’ALLSTAR 2024 de Súper...

Els torderencs Marc Ciurana i Eduard Garcia disputaran l’ALLSTAR 2024 de Súper Copa

Tots dos estaran al mateix equip de la conferència est. Enguany, aquesta festa del bàsquet català es disputarà al Pavelló Marina Besòs de Sant Adrià el proper diumenge 11 de febrer a la tarda

La Federació Catalana de Bàsquet, un any més, organitza l’ALLSTAR de la Super Copa, a l’estil NBA. Enguany, la competició es disputarà al Pavelló Marina Besòs de Sant Adrià el proper diumenge 11 de febrer. Es concentrarà en la tarda del diumenge amb una completa i festiva jornada de bàsquet de la competició en categoria sènior en què els millors jugadors de la Súper Copa, la màxima categoria a Catalunya, disputaran diversos partits d’exhibició. 2 torderencs han estat seleccionat, el jugador Eduard Garcia i l’entrenador Marc Ciurana. Aquests jugadors i entrenadors han estat escollits en votació pels tècnics i capitans de tots els equips de la lliga, tant en homes com en dones. Ciurana i Garcia expressen que no s’ho esperaven.

Allstar 1

“soc nou a la categoria i hi ha entrenadors amb molta més experiència i nivell”

Tots dos són membres del Bàsquet Lloret i disputaran l’ALLSTAR en la conferència est. A partir de les 16:30h se celebrarà el partit femení mentre que el masculí arribarà a les 19:00h.

Enguany, aquests partits ALLSTAR enfrontaran dos equips dividits per conferències (oest i est), tant en categoria femenina com masculina. Entre els dos enfrontaments, a les 18:15h, tindrà lloc el concurs de triples, que determinarà la campiona femenina, el campió masculí i el campió del concurs de triples de l’ALLSTAR 2024.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES